en English
ar Arabiczh-CN Chinese (Simplified)nl Dutchen Englishfr Frenchde Germanel Greekit Italianru Russianes Spanish

Πολιτική απορρήτου για Biotechenergy Ltd
Στο Biotechenergy.net, προσβάσιμο από το https://www.biotechenergy.net/, μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι η ιδιωτικότητα των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο πολιτικής απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το Biotechenergy.net και τον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει μόνο για τις δραστηριότητές μας στο διαδίκτυο και ισχύει για τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας όσον αφορά τις πληροφορίες που μοιράζονται ή / και συλλέγουν στο Biotechenergy.net. Αυτή η πολιτική δεν εφαρμόζεται σε καμία πληροφορία που συλλέγεται χωρίς σύνδεση ή μέσω καναλιών εκτός από αυτόν τον ιστότοπο. Η πολιτική απορρήτου μας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της δωρεάν γεννήτριας πολιτικής απορρήτου.

Συγκατάθεση
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συγκαταβάζεστε στην πολιτική απορρήτου και συμφωνείτε με τους όρους της.

Πληροφορίες που συλλέγουμε
Τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητείται να παράσχετε και τους λόγους για τους οποίους σας ζητείται να το παράσχετε, θα σας καταστήσει σαφές σε εσάς στο σημείο που σας ζητάμε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα περιεχόμενα του μηνύματος ή / και των συνημμένων που μπορείτε να μας στείλετε και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που μπορείτε να επιλέξετε να παρέχουν.

Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό, μπορούμε να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου:

Να παρέχει, να λειτουργήσει και να διατηρήσει την ιστοσελίδα μας
Να βελτιώσετε, να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε την ιστοσελίδα μας
Κατανοήστε και αναλύστε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας
Ανάπτυξη νέων προϊόντων, υπηρεσιών, χαρακτηριστικών και λειτουργικότητας
Επικοινωνήστε μαζί σας, είτε απευθείας είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο και για μάρκετινγκ και διαφημιστικούς σκοπούς
Στείλτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Βρείτε και αποτρέψτε την απάτη
Αρχεία καταγραφής
Το Biotechenergy.net ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτά τα αρχεία καταγράφουν τους επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες φιλοξενίας το κάνουν αυτό και μέρος των αναλυτικών υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου Internet (IP), τύπου προγράμματος περιήγησης, παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP), ημερομηνία και χρονική σφραγίδα, σελίδες αναφοράς / εξόδου και ίσως τον αριθμό των κλικ. Αυτά δεν συνδέονται με οποιαδήποτε πληροφορία που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμη. Σκοπός των πληροφοριών είναι για την ανάλυση των τάσεων, τη χορήγηση του ιστότοπου, την παρακολούθηση των χρηστών στην ιστοσελίδα και τη συγκέντρωση δημογραφικών πληροφοριών.

Cookies και beacons web
Όπως και κάθε άλλη ιστοσελίδα, η Biotechenergy.net χρησιμοποιεί ‘cookies’. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων των επισκεπτών και τις σελίδες στην ιστοσελίδα που έχει πρόσβαση ή επισκέφθηκε ο επισκέπτης. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών προσαρμόζοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης των επισκεπτών ή / και σε άλλες πληροφορίες.

Για περισσότερες γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cookies, διαβάστε το άρθρο Cookies σχετικά με τη δημιουργία ιστότοπου πολιτικής απορρήτου.

Διαφημιστικά συνεργάτες Πολιτικές απορρήτου
Μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτόν τον κατάλογο για να βρείτε την Πολιτική Απορρήτου για κάθε ένα από τα διαφημιστικά συνεργάτες της Biotechenergy.net.

Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτου μέρους ή τα δίκτυα διαφημίσεων χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως τα cookies, το javascript ή τους ιστούς που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες διαφημίσεις και συνδέσμους που εμφανίζονται στο biotechenergy.net, οι οποίες αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβεί αυτό. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών εκστρατειών τους και / ή για την εξατομίκευση του διαφημιστικού περιεχομένου που βλέπετε σε ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Σημειώστε ότι η Biotechenergy.net δεν έχει πρόσβαση ή ελέγχει αυτά τα cookies που χρησιμοποιούνται από διαφημιζόμενους τρίτων.

Πολιτικές απορρήτου τρίτου μέρους
Η πολιτική απορρήτου της Biotechenergy.net δεν ισχύει για άλλους διαφημιζόμενους ή ιστότοπους. Έτσι, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών AD τρίτων διαφημίσεων για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες τους σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης ορισμένων επιλογών.

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσω των μεμονωμένων επιλογών του προγράμματος περιήγησης. Για να μάθετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση cookie με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης ιστού, μπορεί να βρεθεί στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των προγραμμάτων περιήγησης.

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία)
Σύμφωνα με το CCPA, μεταξύ άλλων δικαιωμάτων, οι καταναλωτές της Καλιφόρνιας έχουν το δικαίωμα:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που να συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή αποκαλύπτει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα τεμάχια προσωπικών δεδομένων που μια επιχείρηση έχει συλλέξει για τους καταναλωτές.

Ζητήστε από την επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που να πωλεί τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή, να μην πουλήσει τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Αν εσύ